Skip to main content

Over ons

Welkom bij de HA-Groep

Uw partner voor hypotheken en verzekeringen

Hypotheken en verzekeringen

De HA Groep is uw onafhankelijk adviseur

HA-groep zet zich graag in voor uw financiële zekerheid. Uw inkomen nu en later, uw bezittingen en vermogen, uw plannen en wensen; we nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

Persoonlijk contact

Bij HA-groep staat de persoonlijke relatie met u voorop. U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Voor uw verzekeringen, pensioen of hypotheek, voor een onafhankelijk advies, voor het regelen van uw schade of voor een direct antwoord op uw vraag.

Sterke positie

Tegelijkertijd profiteert u van de kwaliteit en omvang van ons kantoor. HA-groep behoort tot de betere en grotere tussenpersonen van het land. We zijn voor veel verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze zakenpartner en kunnen voor u, op volstrekt onafhankelijke basis, de producten selecteren die het beste bij u passen. Tevens beschikt HA-groep over een zeer groot netwerk, waar wij u, als klant, eveneens van kunnen laten profiteren.

Gemak

Onze dienstverlening biedt u gemak. Door onze ervaring van meer dan 25 jaar en onze vakkundige medewerkers kunnen wij als geen ander u bijstaan in een lastige materie. Als financieel adviseur regelen wij graag alles voor u. Als u schade heeft, dan zorgen onze mensen ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt.

Transparant

Onze dienstverlening is helder en transparant. Vooraf bespreken wij met u de werkzaamheden en de kosten van het advies. Wel zo duidelijk!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Persoonlijk kennismaken?

Maak hier vrijblijvend een afspraak
AdresOosterheemplein 2, 2721 NA Zoetermeer
E-Mailinfo@ha-groep.nl
Telefoonnummer+31 (0)79 3600606
OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00
Overige informatie

U kunt ons ook bereiken via whatsapp. Klik daarvoor op de whatsapp button op deze pagina.

Stuur ons een bericht

We stellen deze vraag om te kijken of u geen robot bent.